WIDS ZAGREB 2020 KONFERENCIJA: Četvrtak, 05.03.2020., 09:00h

WiDS konferencija globalna je konferencija čiji je cilj nadahnuti i educirati podatkovne znanstvenike diljem svijeta, neovisno o spolu, te poduprijeti žene u tom području. Ova jednodnevna konferencija nudi mogućnost informiranja o najnovijim istraživanjima i primjenama podatkovne znanosti u raznim domenama te povezivanja s ostalima u istom području.

WiDS je kao konferencija započeo u studenom 2015. na Stanfordu. Danas WiDS uključuje globalnu konferenciju, s oko 150+ regionalnih događaja širom svijeta.

Sudjelovanje na nekom od događanja vezanom uz kupljenu WiDS Zagreb 2020 ulaznicu uključuje mogućnost kreiranja fotografija i video snimki s mjesta događanja koje mogu uključivati i vas osobno te biti naknadno objavljene od strane WiDS organizatora i medijskih partnera. Konferencija WiDS Zagreb 2020 bit će prenošena uživo putem live streaming usluge i nije moguće predvidjeti hoćete li biti viđeni prilikom prijenosa te na što to može utjecati. Organizator neće odgovarati za objave koje će biti objavljivane van službenih WiDS web lokacija i profila društvenih mreža od strane drugih sudionika i posjetitelja.

Prijavom na posjetu WiDS Zagreb 2020 smatramo da pristajete da vaše osobne podatke koristimo u svrhu informiranja o aktualnoj programu vezano na kupljenu ulaznicu te o eventualnim budućim WiDS događajima u Hrvatskoj. Svoju privolu za informiranje možete povući bilo kada, odjavom prilikom dobivenog e-maila ili slanjem direktnog e-maila organizatoru.