TED 2020 Vancouver 20 – 24.5.2020

Budućnost se nikad nije osjećala tako neizvjesnom. Naš planet ima više ljudi s više potencijala nego bilo koji drugi trenutak u povijesti. Susjedni mogući sjaji izvanrednim obećanjima. Pa ipak, postoje i smrtonosne opasnosti koje treba riješiti.

Politički kaos? Ček. Sposobnost uređivanja vlastitog genoma? Klimatske i ekološke prijetnje? Nove tehnologije s nepredvidivim posljedicama?

U TED2020 pozivamo vas na odvažno putovanje u neosvijetljeni teritorij. Možemo garantirati uzbudljive prizore krajolika ispred nas. Ovo putovanje nije moglo značiti više.

Kongresni centar u Vancouveru nudi raspon i intimnost. U njenom srcu je veliki prostor gdje su TED-ovi dizajneri stvorili prilagođeno kazalište dizajnirano za maksimiziranje utjecaja razgovora, omogućujući više konfiguracija za sjedenje, slušanje i povezivanje s govornikom – hrabro promišljanje iskustva konferencije.

20.

Prvi dan TED2020 započinje Razgovorima TED suradnika s nadolazećim svjetskim mjenjačima. U večernjim satima, program razgovora na glavnoj pozornici započinje Sesijom 1, nakon čega slijedi party dobrodošlice.

21.

Tri sesije razgovora o glavnoj pozornici, plus Sastanak o otkrivanju. Navečer se pridružite intimnoj večeri s ostalim TED-ovcima kako biste razgovarali o temi od obostranog interesa.

22.

Više razgovora na glavnoj pozornici, više sesija otkrića i sve više prilika za povezivanje preko ručkova i pauza. Otvorena večernja večer omogućuje vam da sami planirate zabave za večeru.

23.

Između sesija zvučnika istražite petlju izvan kazališta s eksponatima, kafićima i prostorima za razgovor. Navečer dignite pete na Celebration partyju!

24.

Vrhunac tjednog govornog programa, epskog završnog zasjedanja u petak proslavit će se i sažeti tjedan. Nakon toga, uživajte u oproštajnom pikniku sa svojim kolegama TEDsters.