Tech Stories: Mobilne aplikacije: 05.03.2020 u 14:30

Mobilne aplikacije bit će tema prvog Tech Storiesa, rep.hr-ove nove konferencije koja će pratiti različite poslovno-tehnološke teme.

U fokusu prvog izdanja konferencije bit će zanimljive mobilne aplikacije koje su napravile vodeće hrvatske tvrtke, ali i pojedinci. Sudionici će moći čuti pojedinosti o tehnologijama korištenima u razvoju aplikacija, ali i poslovni dio priče poput načina na koji se aplikacije monetiziraju i promoviraju. Osim niza kratkih predavanja, u sklopu događaja održat će se i dva panela.

Organizator konferencije je IT portal rep.hr. partner ZICER, zlatni sponzor Mašinerija, srebrni sponzori Nanobit i Undabot, a brončani sponzori Five, Infinum, Microblink, Photomath i Poop Map.

Događaj je podjednako namijenjen onima koji se tek planiraju početi baviti izradom mobilnih aplikacija, kao i onima koji su već iskusni, ali žele čuti dobre primjere iz prakse i proširiti svoje znanje. Očekuje se do 180 sudionika, a više informacija i link na prijave bit će objavljeni kasnije. Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio.

Raspored će biti objavljen uskoro.

Lokacija: Zagrebački inovacijski centar – ZICER (ex Tehn. park Zg)